opc_loader

Menu

Gealuminiseerde dampdichte folie

75 m2 rol 100 gr per m2

Deze gealumaniseerde dampdichte folie is een extreem dampdichte folie, gemaakt op basis van een 3-laagse spinvliesfolie. De gealuminiseerde dampdichte folie wordt toegepast bij standaard isolatie om een dampdichte laag te creëren en is van hoge kwaliteit.

116,00
Beschrijving

Deze gealuminiseerde dampdichte folie is een extreem dampdichte folie, gemaakt op basis van spinvliesfolie. De folie is 3-laags en van een hoge kwaliteit. De gealuminiseerde folie wordt toegepast bij standaard isolatie om een dampdichte laag te creëren.

De gealuminiseerde dampdichte folie heeft duurzame eigenschappen en zorgt ervoor dat er hogere R-waarde (warmteweerstandswaarde) wordt gehaald van +1. De R-waarde geeft het warmte-isolerend vermogen van een materiaallaag aan. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter geïsoleerd een materiaallaag.

Toepassing gealuminiseerde dampdichte folie
De gealuminiseerde dampdichte folie is een gebruiksvriendelijk materiaal dat u snel zelf kan verwerken. De folie wordt toegepast aan dampdichte de binnenzijde (warme kant) van de constructie om een dampdichte laag te creëren. De gealuminiseerde dampdichte folie heeft een hoge kwaliteit.

Extra informatie

GEWICHT    7.5 kg
AFMETINGEN    5000 × 150 cm

Laatst bekeken items